Dermapen 4

Ainutlaatuista teknologiaa ihosi uudistamiseen, ilman pitkää palautumisaikaa

Dermapenin värähtelevä kohtisuora neulausteknologia käyttää 16 neulaista neulapäätä joka lävistää ihon kohtisuoraan värähdellen. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat - ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Toisin kuin perinteiset mikroneulausrullat, Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon. Siksi Dermapen 4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja siitä huolimatta tehokkaampi vaihtoehto. Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Usein kysytyt kysymykset

Onko hoito kivulias?

Dermapen 4 aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon. Siksi Dermapen 4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi, kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot.

Lyhyillä neulapituuksilla neulatessa hoito on kivuton.

Miten minun tulisi valmistella iho ennen Dermapen 4 -hoitoa?

Maksimaalisten hoitotulosten saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään sinulle suositeltuja DP Dermaceuticals -kotihoitotuotteita 2 - 3 viikkoa ennen ja jälkeen Dermapen 4 -hoitoa.

Kuinka nopeasti hoitotulokset ovat nähtävissä?

Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävillä 3 - 6 hoitokerran jälkeen (2 - 8 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6 - 12 kuukautta hoitojen jälkeen, varsinkin jos hoitojatkoosi yhdistetään suositellut DP Dermaceuticals -kotihoitotuotteet.

Kuinka nopeasti iho palautuu hoidon jälkeen?

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta 1 - 2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

DP Dermaceuticals Cover Recover™ suojaa ja hoitaa ihoa sekä peittää punoitusta heti hoidon jälkeen.