Hoidot

Dermapen 4 - Uudista ihosi

Dermapen4 on digitaalinen, kopiosuojattu mikroneulauslaite. Se liikkuu iholla kivuttomasti, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Dermapen4 mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihoon. Laite on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet. Mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni- ja elastiinituotantoa kudoksessa. Dermapen4 -laitteella voidaan hoitaa myös herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärysihoa, huulia, korvalehtiä ja nenää. Sen mahdollistaa säädettävän neulan pituus.

Hoidon kulku

Aluksi iho puhdistetaan ja desinfioidaan. Iholle levitetään yksilöllisesti valittu hoitoseerumi. Neulaus tekee ihoon mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta hoitoaineet imeytyvät ihoon saaden aikaan ihon uudistumisen. Dermapen4 -hoidossa käytetään aina uusia steriilejä neuloja. Lopuksi iholle levitetään rauhoittava naamio. Naamion jälkeen iho ravitaan Vitamin Rich Repair -voiteella ja Cover Recover -värillisellä hoitovoiteella, joka suojaa ihoa uv-valolta ja peittää punoitusta heti hoidon jälkeen. Voimme tehostaa neulauksen vaikutusta pinnallisesti vaikuttavan UBER PRO PEEL-kemiallisen kuorinnan avulla. Se uudistaa ihon uloimman kerroksen, tasoittaa ja pehmentää ihoa, vähentää ryppyjä, juonteita ja kirkastaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmentaatiota.

UUTUUS!

Dermapen-perheen uutuus on Dp Dermaceuticals L.E.D. Se on lääketieteellisen luokan LED-valohoito. Se tehostaa mikroneulauksen tuloksia. Dp dermaceuticals L.E.D käyttää kahta todistetusti tehokasta valon aallonpituutta; 633nm punaista valo ja 830nm lähi-infrapunavaloa. Nämä aallonpituudet stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantavat verenkiertoa ja kudosten hapettumista fotobiomodulaatioksi kutsutun prosessin kautta. Nämä vaikutukset auttavat ihosoluja absorboimaan paikallisesti käytettyjä ihonhoitotuotteita tehokkaammin ja auttavat korjaamaan ikääntymisprosessin aiheuttamat vahingot.

Mikroneulaus-hoidon jälkeen

Yleensä iho palautuu nopeasti. Ihon paranemisen aikana voi esiintyä kutinaa, punoitusta ja hilseilyä. Älä koskettele, puristele tai hankaa ihoa paranemisen aikana. Tyynyliina ja kasvopyyhe on hyvä vaihtaa puhtaaseen hoidon jälkeen.

Vältä seuraavia asioita kahden päivän ajan:

 • Suoraa altistumista UV-säteilylle, esimerkiksi solarium ja aurinko
 • Kovaa fyysistä rasitusta
 • Kuumia suihkuja, kylpyjä ja saunomista
 • Muita hoitoja, esimerkiksi laser, valoimpulssi, kemialliset kuorinnat sekä injektiot
 • Suihkurusketusta sekä itseruskettavia aineita
 • Uimista kloorivedessä tai meressä
 • Tatuoinnin ottamista sekä kestopigmentointia

Vältä viiden päivän ajan hoidon jälkeen ihonhoitotuotteiden käyttämistä, jotka sisältävät jonkin seuraavista ainesosista:

 • Alfahydroksihapot (AHA)
 • Glykolihappo
 • Maitohappo
 • BHA, esimerkiksi salisyylihappo
 • Bentsoyyliperoksidi
 • A-vitamiini
 • Hydrokinoni
 • Kojic- ja atselaiinihappo
 • Alkoholi

Tarkista hoitolasta mahdolliset esteet hoidolle. Epäselvissä tilanteissa (sairaudet, lääkevalmisteet) varmistathan lääkäriltäsi sopiiko Dermapen-hoito sinulle. Emme anna lääkeneuvontaa hoitolassa.


Happohoidot

Tehokas, mutta hellävarainen happohoito soveltuu melkein kaikille ihotyypeille. Toisin kuin mekaanisissa kuorinnoissa, happohoidoissa ei käytetä mekaanisia kuorintarakeita. Ne vaikuttavat ihon pintakerroksessa ja positiivinen vaikutus näkyy jo ensimmäisellä hoitokerralla.

Happohoito irrottaa kuolleita ihosoluja, tasapainottaa epäpuhtauksia, jolloin ihon väri kirkastuu ja tasoittuu. Yksi välittömästi silmin havaittava vaikutus on ihohuokosten pieneneminen. Pitkäaikaisempi etu on ihon parantunut kyky sitoa kosteutta. Lisäksi ihon keratinisoituminen estyy. Kuivuudesta johtuvat rypyt ja juonteet madaltuvat. Hoidon jälkeen ihon kyky imeyttää hoitotuotteita paranee huomattavasti.


Carboksi-terapia

Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa tulehdusta ja kuona-aineita. Esimerkiksi acne ja rosacea rauhoittuvat carboksi-terapia hoidon avulla.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen. Naamiohoitoon kannattaa yhdistää jokin tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa poistava käsittely, esimerkiksi ultraäänikuorinta.


Timanttihionta

Kärsitkö karheasta, sameasta tai elottomasta ihosta? Timanttihionnalla kuoritaan kuollut pintasolukko pois, joka parantaa ihon aineenvaihduntaa, supistaa ihohuokosia ja vaalentaa maksaläiskiä. Myös pinnalliset aknearvet pehmenevät timanttihionnalla.

Hionnan jälkeen tehoaineet imeytyvät tehokkaasti ihoon. Hionnan jälkeen iho on tasaisen näköinen ja tuntuinen. Ihossa voi ilmetä punoitusta mutta se menee muutamassa tunnissa ohi. Ihoa täytyy myös kosteuttaa tehokkaasti ja suojata auringonvalolta.

Hoito tehdään laitteella, joka perustuu erilaisiin timanttihoitopäihin sekä säädettävään alipaineimuun. Se antaa mahdollisuuden tehdä hoitoa eri ihotyypeille.

Hoitotavoite räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Hoitoa voi myös tehdä sarjahoitona. Suosittelemme 4-6 kerran sarjaa, kerran viikossa, joka takaa loistavan tuloksen.


Neulaton mesoterapia eli elektroporaatiohoito

Mesoterapia on yksinkertaisuudessaan nerokas! Se on kemian Nobelilla palkittu hoitomenetelmä. Mesoterapiassa nopeat sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti ohuita mikrokanavia, joiden kautta vaikutusaineet pääsevät imeytymään ihoon ja kudoksiin. Mikrokanavat sulkeutuvat pian hoitoaineiden imeyttämisen jälkeen.

Hoito ei aiheuta kipua eikä muita sivuvaikutuksia, kuten turvotusta tai punoitusta. Menetelmää voidaan käyttää yhdistettynä muihin hoitomenetelmiin tai sitä voidaan käyttää erillisenä hoitona.

Hoito pehmentää, poistaa kuivuutta, väsymystä ja stressiä sekä rauhoittaa rosaceaa. Hoitoaineet valitaan asiakkaan tarpeen mukaisesti. Hoidon vaikutukset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla. Suosittelemme mesoterapiaa sarjahoitona, jolloin hoidon tulokset säilyvät pidempään.


Ultraäänikasvohoito - kaikille ihotyypeille ikään katsomatta

Ultraäänellä voidaan vaikuttaa ihoon monin eri tavoin. Sillä voidaan kuoria ja syväpuhdistaa ihoa sekä imeyttää ihoon tehoaineita värähtelyn avulla. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot poistaa kuollutta ihosolukkoa, ja samalla se irrottaa epäpuhtauksia ja talia. Hellävaraisuuden vuoksi se sopii myös herkälle iholle. Ultraääni on ihanteellinen niille, jotka eivät voi sietää mekaanista ihonpuhdistusta.

Ultraäänellä voidaan imeyttää seerumeja tehokkaasti ihoon. Ultraäänen värähtely työntää tehoaineita ihoon ja samalla tapahtuva mikrohieronta aiheuttaa lämmönnousun iholle. Se lisää solujen välistä aineenvaihduntaa ja aktivoi kuona-aineiden poistumista sekä solujen uudistumista.

Ultraäänikasvohoidon vaikutuksia:

 • Tehokas, kivuton ja hellävarainen puhdistus
 • Poistaa talia ja mustapäitä
 • Tehostaa tehoaineiden imeytymistä
 • Uudistaa sekä kosteuttaa ihoa
 • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa
 • Kiinteyttää ihoa
 • Poistaa kuolleen ihosolukon

Alexandria-sokeroinnit

Hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista.

Sokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja iholle. Sokerointi on miellyttävämpi tapa poistaa karvoja kuin kuumavahakäsittely sillä sokeri on ihon lämpöistä.

Miksi valita sokerointi:

 • Sokeri on 100% luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita
 • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa
 • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään
 • Sokerointi on hygieenistä
 • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella

Huomioithan ettei ihoa saa kuoria päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.