Tuotesarjat

Dr. Baumann

Dr. Baumann -tuotteisiin voi luottaa!

Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla. Dr. Baumann -kosmetiikka on suunniteltu erityisesti vaativille ja laatutietoisille kuluttajille. Uraauurtavan tieteellisen tuotekehityksen tuloksena on huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka on kehitetty herkän ja allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen.

Bionominen kauneudenhoito

Bionomian periaatteet muodostavat Dr. Baumann -kosmetiikan tuotekehityksen perustan. Tämä tarkoittaa, että tuotekehityksessä huomioidaan ihon ja elimistön aineenvaihduntaprosessit sekä ympäristönäkökulma.

Bionomisen kosmetiikan periaatteet ovat

Optimaalisuus

Tuotteiden optimaalinen siedettävyys eli raaka-aineiden valinta dermatologista ja allergologista tietämystä hyväksi käyttäen.

Yhteensopivuus

Raaka-aineiden täydellinen yhteensopivuus ihon fysiologian ja anatomiaan, käyttämällä vaikutusaineita, jotka muistuttavat koostumukseltaan ihon luontaista rakennetta.

Ympäristövaikutukset

Ympäristön kuormituksen vähentäminen välttämällä liiallisia pakkausmateriaaleja.

Eläinten kunnioitus

Eläinten kunnioittaminen kieltäytymällä eläinperäisten ainesosien käytöstä.


Biodroga MD

Lääketieteellistä ihonhoitoa

Biodroga MD tarjoaa innovatiivisen, tieteellisesti tutkitun ihonhoitosarjan, joka perustuu tuoreimmista ihonhoitoa käsittelevistä tutkimuksista saatuun lääketieteellisiin tuloksiin, ja tähtää suoraan erilaisten iho-ongelmien juurisyiden selvittämiseen. Se tarjoaa erittäin tehokasta ihonhoitoa, joka huomioi ihosi yksilölliset vaatimukset ollen samalla ihoystävällinen.


Dui Clinique

Kiinalaiseen yrttifilosofiaan perustuvat hoitotuotteet

Dui Clinique -tuotteiden avulla hoidat ihosi terveyttä ja kauneutta luonnon omin keinoin. Itämainen lääketiede on jo tuhansia vuosia hyödyntänyt luonnon omia raaka-aineita paranemisprosessin vauhdittajina. Dui Clinique -tuotteissa on mm. yrttiuutteita ja uuteyhdistelmiä, jotka vaikuttavat erilaisiin iho-ongelmiin.