Tuotesarjat

Dr. Baumann

Vastuullisuus kaunistaa

Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla. Dr. Baumann -kosmetiikka on suunniteltu erityisesti vaativille ja laatutietoisille kuluttajille. Uraauurtavan tieteellisen tuotekehityksen tuloksena on huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka on kehitetty herkän ja allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen.

Bionominen kauneudenhoito

Bionomian periaatteet muodostavat Dr. Baumann -kosmetiikan tuotekehityksen perustan. Tämä tarkoittaa, että tuotekehityksessä huomioidaan ihon ja elimistön aineenvaihduntaprosessit sekä ympäristönäkökulma.

Bionomisen kosmetiikan periaatteet ovat

Optimaalisuus

Tuotteiden optimaalinen siedettävyys eli raaka-aineiden valinta dermatologista ja allergologista tietämystä hyväksi käyttäen.

Yhteensopivuus

Raaka-aineiden täydellinen yhteensopivuus ihon fysiologian ja anatomiaan, käyttämällä vaikutusaineita, jotka muistuttavat koostumukseltaan ihon luontaista rakennetta.

Ympäristövaikutukset

Ympäristön kuormituksen vähentäminen välttämällä liiallisia pakkausmateriaaleja.

Eläinten kunnioitus

Eläinten kunnioittaminen kieltäytymällä eläinperäisten ainesosien käytöstä.


Biodroga Bioscience Institute

Aitoa hyvinvointia.

Yhdistämme luonnon ja tieteen aivan erityisellä tavalla - parhaan tehokkuuden ja täydellisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Bioscience Institute edustaa vahvistunutta ihon tunnetta ja todellisen kauneuden hetkiä. Kehittämämme Black Forest -yhdisteet yhdistävät luonnon alkuperäiset voimat, ja tarjoavat aivan erityistä energiaa ja rentoutumista.

Biodroga Medical Institute

Aitoa suorituskykyä.

Tehokkaat ja toimivat tuotteet, sekä ihoa voimakkaasti uudistavat ja hoitavat kasvohoidot: Biodroga Medical -tuotteita käytettäessä stressaantunut iho on hyvissä käsissä. Hyvästi ongelmaiho, tervetuloa luonnollinen kauneus. Avain maksimaaliseen tehokkuuteen on innovatiivisessa happokonseptissamme. Lisäksi tuotteiden puhtaus ja tiivis yhteistyö ihotautilääkärien kanssa varmistavat optimaalisen yhteensopivuuden iholle.


Dui Clinique

Kiinalaiseen yrttifilosofiaan perustuvat hoitotuotteet

Dui Clinique -tuotteiden avulla hoidat ihosi terveyttä ja kauneutta luonnon omin keinoin. Itämainen lääketiede on jo tuhansia vuosia hyödyntänyt luonnon omia raaka-aineita paranemisprosessin vauhdittajina. Dui Clinique -tuotteissa on mm. yrttiuutteita ja uuteyhdistelmiä, jotka vaikuttavat erilaisiin iho-ongelmiin.