Tuotteet

Huippulaadukkaat tuotteet takaavat hoitotulosten tehon

Dr. Baumann

Bionominen kauneudenhoito

Tämä merkitsee, että tuotekehittelyssä huomioidaan ihon ja elimistön aineenvaihduntaprosessit sekä ympäristönäkökulma.

Bionomisen kosmetiikan perusperiaatteet ovat:

  • Tuotteiden optimaalinen siedettävyys eli valmistusaineiden valinta dermatologista ja allergologista tietämystä hyväksi käyttäen.
  • Huolellinen valmistusaineiden valinta, jolloin aineosilla on tutkitusti ja todistetusti positiivinen vaikutus iholla.
  • Valmistusaineiden täydellinen yhteensopivuus ihon fysiologiaan ja anatomiaan, käyttämällä vaikutusaineita jotka muistuttavat koostumukseltaan ihon luontaista rakennetta.
  • Ympäristön kuormituksen vähentäminen välttämällä liiallisia pakkausmateriaaleja.
  • Eläinten kunnioittaminen kieltäytymällä eläinperäisten ainesosien käytöstä.

Biodroga MD

Lääketieteellistä ihonhoitoa

Biodroga MD tarjoaa erittäin tehokasta ihonhoitoa, joka huomioi ihosi yksilölliset vaatimukset. Innovatiivisten koostumuksien ja ihoa hoitavan DMC:n (Derma Membrane Complex) ansiosta tuotteet ovat erittäin ihoystävällisiä ja erilaiset seerumit hyvin tehokkaita. Seerumit sisältävät monenlaisia ainesosia, jotka on kehitetty hoitamaan erilaisia iho-ongelmia.

Dermaceuticals

Kotihoitotuotteet Dermapen-mikroneulaushoitoon

Yhdessä maailman johtavien dermatologien, lääkäreiden ja kauneusalan asiantuntijoiden kanssa kehitetty tuotesarja, joka tehostaa ihon luonnollista paranemisprosessia.

Patentoitu HylaFuse-yhdistelmä, jota kaikki sarjan tuotteet sisältävät, parantaa bioaktiivisten molekyylien kuljettamista ihoon.

Tänä ainutlaatuinen hyaluronihappojärjestelmä muodostaa hienostuneen verkoston, joka on suunniteltu imeyttämään tehokkaat kosteustekijät ihoon.

Dermaceuticals-kotihoitotuotteiden päivittäinen käyttö ja säännölliset Dermapen-hoidot mahdollistavat ihon pitkäkestoiset ja silminnähtävät hoitotulokset.

Dui clinique

Kiinalaiseen yrttifilosofiaan perustuvat hoitotuotteet

Dui Clinique -tuotteiden avulla hoidat ihosi terveyttä ja kauneutta luonnon omin keinoin. Itämainen lääketiede on jo tuhansia vuosia hyödyntänyt luonnon omia voimia paranemisprosessin vauhdittajina. Dui Clinique -tuotteisiin on valittu uutteita ja uuteyhdistelmiä, jotka vaikuttavat toivotulla tavalla erilaisiin iho-ongelmiin. Ihosi ja sen tukikudokset pysyvät Dui Clinique -tuotteiden ansiosta terveinä.